Ann
Lager
ström

KONTAKT

LOKAL

Rödabergen
Rödabergsgatan 3
113 33 Stckholm

ARTIKLAR | BLOGG
INSPIRATION

VEM
Fil. mag i praktisk kunskap med inriktning på existentiella samtal, certifierad existentiell coach, existentiell vägledare och samtalsledare, mindfulnessinstruktör, senior ledarskapskonsult, handledare, föreläsare, författare och journalist.
2013 introducerade jag existentiell coaching i Sverige och skapade den första  utbildningen i samarbete med Elisabeth Serrander. 2018 startade jag utbildningar i TALAOMLIVET för de som vill leda existentiella samtal för individer eller grupper.

FRÅGA
Vad är det att vara människa?

GÖR
Utbildar, handleder och håller i olika former av samtal med utgångspunkt i existentiell filosofi. Föreläser om existentiella frågor och existentiell samtalsmetodik. Handleder ledare och existentiella samtalsledare. Skriver böcker och journalistik.
Och så studerar jag filosofi på Södertörns högskola.

ARTIKLAR | INSPIRATION | BLOGG
lagerstrom.nu

VILL DU VETA MER?

BÖCKER OM DET EXISTENTIELLA PERSPEKTIVET

Existentiell coaching Den första boken på svenska som beskriver hur ett existentiellt samtal kan gå till. Existentiell filosofi, psykologi och praktik.
I samarbete med Elisabeth Serrander och med förord av Emmy van Deurzen. Studentlitteratur 2019.
Du kan köpa boken till specialpris i Rödabergen.

The Wiley World Handbook of Existential Therapy
Den hittills största genomgång av existentiell psykoterapi med beskrivningar av många olika skolor och med texter av de främsta företrädarna för existentiell psykoterapi idag. Jag bidrar med ett kapitel om existentiell coaching i Europa tillsammans med Sasha Smith. Wiley 2019.
Du kan köpa boken till specialpris i Rödabergen.

Konsten att leva innerligt, existentialism för 2000-talet. En berättelse om den danske filosofen Søren Kierkegaard, hans liv och hans filosofi. Och på samma gång en berättelse om vad det är att vara människa och vad det är att vara du.
Såld i 40 000 ex och översatt till 3 språk.
I samarbete med Ted Harris. Bonnier:Leva 2008
Boken kommer ges ut i nyutgåva 2020.